Pull a Chair. Take a Taste. Come Join Us. Life is so Endlessly Delicious.

 Mark Kurlanski 

En sanseeksplosjon og en liten flukt fra virkeligheten

Hos Mantra er det ikke bare den deilige lukten av eksotiske krydder og tandoorigrillede råvarer som erter smaksløkene og vekker appetitten. Den eklektiske stemningen i restauranten og praten mellom kokkene på et språk du sannsynligvis ikke forstår, vil få deg til å føle deg nærmere India enn Karl Johan. Når du dypper naan i den smakfulle raitaen og kveldens fargerike høydepunkt blir servert på bordet, er det ikke noen av sansene dine som skal kunne ha noen grunn til å føle seg forbigått. Kort og godt en sanseeksplosjon som tar India hjem til deg - og tankene dine tilbake til India.

 
 

Love Deeply, Eat Well, Travel Often, Laugh Always.

Gode råvarer fortjener litt krydder i hverdagen

Ingen lar vel seg fornekte av litt ekstra krydder i hverdagen. Det samme gjelder også for de norske råvarene våre som simpelthen blomstrer i møte med indiske masalaer. Vi er lidenskapelig opptatt av å ivareta de autentiske smakene fra både de sør- og nord-indiske kjøkkenene, men ønsker samtidig å utfordre klassiske retter ved å bruke råvarer som er typisk norske. For det skjer noe magisk når våre kokkers egne krydderblandinger møter gode norske råvarer, og tilberedes på ekte indisk vis. Da skapes rettene med det beste fra to verdener som vi i Mantra er stolte av å servere våre gjester.

Bli med på en smaksreise gjennom India

Er du en av dem som liker litt av alt, som alltid synes rettene til de andre i selskapet ser mer spennende ut enn din egen og ikke gir deg før du får smake på alt? Da er vår avantgarde tasting-meny det perfekte valget for deg. Her blir du tatt med på en smaksreise gjennom India og får utforske alt fra deilige vegetarretter og tandoorikebaber, til supper som er typiske for det sør-indiske kjøkkenet, og våre ikoniske curries med velbalanserte smaker. Vi sørger også alltid for en happy ending med noe søtt og friskt på desserttallerkenen. Det er ikke bare du som blir fornøyd hvis du tester ut avantgarde tastingmenyen vår. Det blir også de andre i selskapet ditt som får ha rettene sine i fred.