What we choose to share
defines who we are

Costas Voyatzis
 
 

Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir…

Vi kan for tiden ta grupper opptil 40 personer. På et samlet langbord har vi plass opptil 11 gjester. Over dette antallet må vi plassere dere på bordrekker ved siden av hverandre. For større selskap gjelder valg mellom tre ulike smaksmenyer. Disse forhåndssatte og varierte smaksmenyene som er ment for deling, vil i utgangspunktet være utvalgt av våre kokker. For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, må alle i gruppen velge samme type meny.

Meny 1 | kr 375,-

(for gruppe mellom 11 – 20 personer)
Ventesnacks + fire ulike hovedretter: en tandoori/grillrett og tre ulike gryteretter (curries). Serveres med ris, naan og raita. Pris per person: kr 375,-

Meny 2 | kr 475,-

(for gruppe mellom 11 – 30 personer)
Ventesnacks + to ulike "street food" forretter + fire ulike hovedretter: en tandoori/grillrett og tre ulike gryteretter (curries). Serveres med ris, naan og raita. Pris per person: kr 475,-

Meny 3 | kr 575,-

(for gruppe mellom 11 – 40 personer)
Ventesnacks + to ulike "street food" forretter + fire ulike hovedretter: en tandoori/grillrett og tre ulike gryteretter (curries). Serveres med ris, naan og raita. Dessert. Pris per person: kr 575,-

Vi vil prøve å etterkomme dine preferanser så langt det lar seg gjøre. Har noen i følget allergier eller andre spesielle ønsker eller behov, vennligst informer oss om dette ved booking. Ring (+47) 22 41 42 00 eller fyll ut og send skjemaet nedenfor for å sende en forespørsel.

 

     

    Merk at innsending av skjema er å betrakte som en forespørsel, og ikke som en gyldig reservasjon før du har mottatt en bekreftelse på SMS/e-post fra oss. Dersom du ikke mottar en slik bekreftelse, vennligst ta kontakt. Endring av gjesteantall kan gjøres inntil kl 14:00 dagen før besøksdato, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning.

    Curry kommer opprinnelig av det tamilske ordet Kari, som betyr krydret saus. Retten har sin opprinnelse i India og nabolandene rundt. Det var først i kolonitiden at britene begynte å kalle retten curry, som de fleste landene i sørøst-Asia i dag har sine egne varianter av. Velg mellom våre kremete nord-indiske varianter eller våre lettere kokoscurrier fra lengre sør i landet.