Hear No Evil, Speak No Evil – And You’ll Never Be Invited To a Party

Oscar Wilde

“What happens in chambre séparée, stays in chambre séparée…”

God mat og drikke smaker enda bedre i godt selskap med mange rundt bordet. Vi har et flott chambre separée for selskap fra minimum 10 opptil 14 gjester for de som ønsker en mer privat sfære. Enten dere er en vennegjeng som skal ut på byen, dere har en fødselsdag som skal feires eller dine gode kolleger fortjener litt ekstra oppmerksomhet, så vil vi i Mantra gjøre alt vi kan for at dere skal få en minneverdig opplevelse hos oss.

For booking av lite chambre separée, gjelder valg av vår 3-retters selskapsmeny. Denne forhåndssatte og varierte smaksmenyen som er ment for deling, vil i utgangspunktet være utvalgt av våre kokker.

Made in India | kr 575,-
Ventesnacks + to street food-forretter og fire ulike hovedretter, hvorav en tandoori/grillrett og tre curries. Serveres med ris, naan og raita. Avsluttes med en herlig dessert. Vi vil forsøke å etterkomme dine preferanser så langt det lar seg gjøre. Menyen kan tilpasses vegetarianere og allergikere. Pris per person: kr 575,-

Ring (+47) 22 41 42 00 eller fyll ut og send skjemaet nedenfor for å sende en forespørsel chambre separée.

 

     

    Merk at innsending av skjema er å betrakte som en forespørsel, og ikke som en gyldig reservasjon før du har mottatt en bekreftelse på SMS/e-post fra oss. Dersom du ikke mottar en slik bekreftelse, vennligst ta kontakt. Endring av gjesteantall kan gjøres inntil kl 14:00 dagen før besøksdato, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning.

    Visste du at Kerala kalles “Kryddernes land” på grunn av regionens krydderhandel med både Europa og mange eldgamle sumeriske sivilisasjoner?