Hear No Evil, Speak No Evil – And You’ll Never Be Invited To a Party

Oscar Wilde

“What happens in chambre séparée, stays in chambre séparée…”

God mat og drikke smaker enda bedre i godt selskap med mange rundt bordet. Vi har et flott chambre separée for selskap fra minimum 10 opptil 14 gjester for de som ønsker en mer privat sfære. Enten dere er en vennegjeng som skal ut på byen, dere har en fødselsdag som skal feires eller dine gode kolleger fortjener litt ekstra oppmerksomhet, så vil vi i Mantra gjøre alt vi kan for at dere skal få en minneverdig opplevelse hos oss.

For booking av chambre separée, gjelder valg av vår 3-retters selskapsmeny. Denne forhåndssatte og varierte smaksmenyen som er ment for deling, vil i utgangspunktet være utvalgt av våre kokker.

Din reservasjon er registrert og gyldig når du har mottatt en bekreftelse på SMS/e-post fra oss. Husk å huke av i boksen for å ha lest og akseptert vilkår for reservasjonen før du trykker på «complete booking»-knappen. Dersom du ikke mottar en slik bekreftelse, vennligst ta kontakt.

Se eksempel på meny (pdf)

Your reservation is valid when you receive an SMS / email confirmation from us. Remember to tick the box to have read and accepted the terms of the reservation, before you press the «complete booking» button. If you do not receive such confirmation, please contact us.

Merk at din reservasjon ikke er gyldig før du har mottatt en bekreftelse på SMS/e-post fra oss. Dersom du ikke mottar en slik bekreftelse, vennligst ta kontakt.

Visste du at Kerala kalles “Kryddernes land” på grunn av regionens krydderhandel med både Europa og mange eldgamle sumeriske sivilisasjoner?